Speciale zomerdeals! Bespaar 12% met de code ZOMER. Klik hier voor alle deelnemende modellen.

Safescan 155-S G2 - Safescan RS-100 Installatie

• Verzamel eenvoudig uw bankbiljetten. Bekijk onze support video, volg de onderstaande stappen en leer hoe u de Safescan RS-100 op uw valsgelddetector kunt installeren.

1. Begin door voorzichtig de biljet uitvoergeleider te verwijderen.

2. Klik vervolgens de Safescan RS-100 in de onderste opening van het apparaat.

3. Voordat u de bankbiljetten invoert, moet u eerst de uitvoerrichting van de Safescan 155-S aanpassen door de pijltoets twee seconden ingedrukt te houden. Het display toont nu kort een pijl die naar boven wijst om aan te geven dat de uitvoerrichting is aangepast naar de achterkant van het apparaat.

Als u na het indrukken van de knop een pijl ziet die omlaag wijst, moet u de knop nogmaals twee seconden ingedrukt houden.

Houd er wel rekening mee dat de Safescan RS-100 alleen werkt in combinatie met de Safescan 155-S G2, en dat u deze niet kunt installeren op andere uitvoeringen. Klik hier om te zien welke versie van de Safescan 155 u gebruikt.

Toon alle Safescan 155-S G2 artikelen